Naším cílem a záměrem je dodávat na český trh kvalitní hovězí maso. Nakupujeme nejlepší dostupnou surovinu - „Mladé býky“ (býky ve věku od 12 do 24 měsíců věku) plemene české strakaté, masných plemen
a jejich kříženců. Výběr kvalitních jatečných zvířat se odráží v průměrné hmotnosti jatečně upravených těl, která se pohybuje na úrovni 420 kg. Veškerá zvířata jsou nakupována pouze z území České republiky, veškeré maso má tedy český původ.
Po jatečném opracování je věnována kvalitnímu ošetření masa velká pozornost. Jatečně upravená těla jsou bezprostředně zchlazena a odvěšena při teplotě 1 – 3 °C po dobu přibližně pěti dnů. Následuje bourání, vykostění a výseková úprava jednotlivých částí. V případě zájmu jsme schopní zajistit i kuchyňskou úpravu masa včetně krájení na jednotlivé porce. Maso dodáváme jak volně ložené v přepravních obalech, maso umíme i vakuově zabalit dle přání zákazníka.
Vybrané části hovězího masa, převážně jen nízký a vysoký roštěnec, případně i palici nebo celou zadní čtvrť necháváme vyzrát za sucha v oddělené zrací komoře (chladírna s vyšším prouděním vzduchu, nižší teplotou a omezeným přístupem personálu). Zrání masa probíhá minimálně 3 týdny, což je doba potřebná pro získání optimálních organoleptických vlastností. Po ukončení zracího procesu maso dle přání zákazníka vykostíme, upravíme a případně vakuově zabalíme. Na trh uvádíme vyzrálé hovězí maso pod značkou TORO BEEF.