Ano, jsou ty naše! Náš podnik se specializuje na produkci kvalitního hovězího masa. To pochází z mladých býků. Naši řezníci býky poráží, když mají 18–24 měsíců, a na chuti masa je to znát. Je šťavnaté a libové. Svou zásluhu na tom má i výběr zdravých zvířat a kvalitních krmiv.
V TORO Hlavečník nemáme vlastní chovy, zvířata na porážku nakupujeme převážně přímo od farmářů. Ročně se u nás porazí přibližně 11 000 kusů býků, přičemž 97 % zvířat je z kategorie mladý býk, tedy do 24 měsíců věku.
Mimoto zdejší řezníci porazí přibližně 17 000 kusů prasat a téměř 1 500 kusů jehňat a kůzlat, což je mezi jateckými provozy spíše rarita.
Zaujalo vás toto téma a chcete si o našem kvalitním českém mase přečíst více? Pak navštivte web Čerstvá republika, kde najdete celý článek.